Eilse postituse kustutasin ära, sest selge peaga on seda ikka väga-väga kriipi vaadata. Parem lugege järgnevat retsepti, sest ma pole kunagi varem ise ühtegi rooga välja mõelnud ja kukkus maitsev välja ka. Ehk kulinaarsümfooniate saladus on lõplikult avastatud.
Pann tulele, õli, sügavkülmutatud brokkoli pannile, juustugrillvorst seibideks hakkida, praadida, mõelda, et tahaks nagu veel midagi sinna juurde, piiluda liiga tühja külmikusse, lüüa pannile puruks kaks muna, valada piima peale, praadida, lisada sool-pipar ja sügavkülmutatud vaarikad, segada, määrida juustu peale. Roog on õigesti välja tulnud, kui ööpäev pärast selle valmimist lööb pähe, et ohhooo, see oli ju omlett!
Tegelikult võib selle retsepti lihtsamasse keeldse ka tõlkida - võtta külmkapist ükskõik mida ükskõik kui palju ja see ära praadida.
Aperatiiv pole ka üldse paha mõte.
10 aastat tagasi
väga hea:D
VastaKustutaMa olen kuulnud ja kogenud nii mõndagi mõttevälgatust köögipoolelt aga seda, et brokkoli ja vaarikad kokku segada, pole ma küll kunagi ise välja suutnud mõelda ja pole ka kuulnud et keegi teine oleks. Huvitav igatahes. Nüüd siis on teada, kelle juurde pühapäeva hommikul omletti sööma minna, vähemalt tõotab huvitav ja maitsev kogemus olla.
VastaKustuta